MUNIS RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1057 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Munis Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 20:02 Het eten was koud en het dessert leek nog niet op tiramisu met de grootste fantasie niet
19 feb 2024 om 7:08 Het duurde 2uur tot ons eten kwam
18 feb 2024 om 9:28 Het eten kwam koud aan, en had optie gekozen om kip erbij te nemen op mijn pizza. Zaten maar een paar stukjes kip op. Te gierig
16 feb 2024 om 19:30 Koud
14 feb 2024 om 1:02 Ik had een kapsalon besteld en komt droog zonder saus die kip smaak raar ik blijf bellen en die hebben 3 keer op mij afgehakt
12 feb 2024 om 22:44 Bestelling goed van smaak maar wel koud door lange wachttijd
12 feb 2024 om 18:30 Bij bestellen geschatte wachttijd tussen 45 en 59 min. Realiteit meer dan 90 min moeten wachten
11 feb 2024 om 21:08 Over de kwaliteid hebben we nog niet kunnen oordelen omdat we nog steeds wachten op onze bestelling, zelfs na twee keer bellen! We kunnen de vraag hoe lang het duurde voor de bestelling max. 90 min. aanduiden, maar we wachten na langer nog steeds!
11 feb 2024 om 19:08 Alles perfect in orde. Bezorger ook enorm vriendelijk. Doe zo verder!
10 feb 2024 om 19:56 Het was lekker zoals altijd maar de bestellingen waren door mekaar gehaald. Vrij lange levertijd.
9 feb 2024 om 2:54 Heb laat besteld, maar toch een top service!! Bedankt.
8 feb 2024 om 14:22 Lekker en warm aangekomen