MUNIS RESTAURANT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 644 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Munis Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 8:46 eten was koud & hard (aangebrand) bezorger was heel vriendelijk! maar duurde veels te lang voor mijn bestelling .
22 sep 2022 om 20:25 Heel lekker eten! Ananas op pizza was niet lekker… spijtig. Bezorger was heel vriendelijk, hij heeft deur dicht gedaan voor mij! Respect! Een aanrader!
21 sep 2022 om 22:45 Zalige baklava en zeer lekkere tiramisu, voor herhaling vatbaar!
21 sep 2022 om 22:10 Broodje van hamburger was verbrand en turksbrood viel uiteen. Alles behalve goed vandaag andere keren was alles inorde maar vandaar zeer teleurgesteld op alles.
21 sep 2022 om 16:53 Het eten was zeer lekker en vers. Ook de bezorging was vroeger dan voorzien. Top!
21 sep 2022 om 14:19 Niks was vers mijn collega is direkt gaan overgeven. Ik voel me heel slecht. Zo duur voor katteneten tristig. AFSCA FAVV moet daar dringend gaan. Ik hoop geen voedselvergiftigin te hebben
21 sep 2022 om 3:37 Waar moet ik beginnen, Zoveelste x dat er geen saus word mee geleverd.. het was 0.30u toen ik bestelde dus zoveel bestellingen zullen er niet meer geweest zijn. Kapsalon zonder kaas gevraagd, deze was er natuurlijk op. Dit was ook niet de eerste keer
19 sep 2022 om 1:07 Eten was koud Extra's bij besteld en betaald maar zaten er niet bij Sauzen vergeten
18 sep 2022 om 13:04 Spullen vergeten en eten was koud
17 sep 2022 om 21:15 Men adres was moeilijk te vinden maar toch bleven ze hun best doen om het te vinden en ze bleven zich excuseren bij de levering wat ik wel mooi tegenover andere restos
15 sep 2022 om 8:23 Eten 50min te laat en het was dan ook nog koud. Voor mijn zoon was het te laat om te eten waardoor we een deel spijtig genoeg hebben moeten weggooien.
14 sep 2022 om 3:04 Ik wacht al 2 uur en heb mijn eten nog niet gekregen